Készek a párbeszédre

Fidesz: az alkotmánymódosítás az európai és a magyar értékek mellett is elkötelezett

A Fidesz kész bárkivel párbeszédet folytatni az alkotmány negyedik módosításával kapcsolatban, mert az elkötelezett az európai értékek és normák iránt, és ugyanígy elkötelezett a magyar családok, a nemzeti vagyon, a magyar föld, a felelős pénzügyi gazdálkodás mellett is.

2013.04.13 14:50MTI

Selmeczi Gabriella, a nagyobbik kormánypárt szóvivője ezzel Varjú László országgyűlési képviselő sajtótájékoztatóján tett kijelentésére reagált, mely szerint a Demokratikus Koalíció fel kívánja hívni az Európai Parlament frakciójának, annak vezetőjének, az Európa Tanács főtitkárának és Manuel Barrosónak, az Európai Bizottság elnökének a figyelmét arra, hogy véleményük szerint Magyarországon jogállamiság és demokrácia helyett egy olyan alaptörvény van érvényben, amely az önkényuralmat jeleníti meg. 

A Fidesz szóvivője azt írta: a baloldal alig várja, sőt erősen asszisztál hozzá, hogy Magyarország ismét alaptalan lejárató hadjárat célpontja legyen, holott "a magyar emberek döntésének köszönhetően ma Magyarországnak van Európa egyik legstabilabb, legcselekvőképesebb kormánya". 

Selmeczi Gabriella úgy fogalmazott: a Gyurcsány-Bajnai szövetség az, amely mindig bajt hozott az országra, míg a Fidesz-kormány egyaránt kiáll a nemzeti és az európai értékekért, és az európai válság közepette is sikeresen vezeti ki az országot a gödörből.
 
"Magyarország ma jobban teljesít, mint a Gyurcsány-Bajnai-kormány idején és mint az európai országok általában: ma a magyar családok és vállalkozások terhei csökkennek, az ország pénzügyileg stabil, csökkenteni tudja adósságát, növelni tudja a foglalkoztatást, kisebb az infláció, többet ér a fizetés, a nyugdíj, mert ma Magyarország kiáll az érdekeiért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.