Három tanácsadó bérezésének ügyében nyomoztak

Megszüntetett eljárás Gyenesei ellen

Megszüntetették a nyomozást egy Gyenesei Istvánt érintő feljelentés ügyében. Gyenesei kijelentette: bebizonyosodott, hogy alaptalan volt a politikai indíttatású nemtelen támadás.

2008.06.27 10:14MTI

Határozatot hozott a kaposvári rendőrkapitányság a Somogy megyei közgyűlés vezetése által, ismeretlen tettes ellen, hűtlen kezelés gyanúja miatt májusban tett feljelentés ügyében, ami a megye korábbi gazdálkodását érintette - mondta Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-nek.

Beszámolója szerint a nyomozás három tanácsadó bérezésének ügyében folyt, az erről szóló határozatot postázták az érintetteknek, de a levél tartalmáról nem adhat információt. Az MTI információi szerint az eljárást bűncselekmény hiányában megszüntették, amit megerősített a feljelentést tevők által az ügyben érintettnek nevezett Gyenesei István önkormányzati miniszter, a Somogy megyei közgyűlés korábbi elnöke.

Mint kifejtette, nem volt kétsége az eljárás eredményét illetően. Kijelentette: bebizonyosodott, hogy alaptalan volt a politikai indíttatású nemtelen támadás, és remélem a többi hasonló ügy is hamarosan ilyen eredménnyel zárul. Hozzátette, korábban megtette a szükséges jogi lépéseket, továbbiakat nem tervez.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.