Kövér István 369 szavazatot kapott

A Fidesz-KDNP jelöltje nyerte a polgármester-választást Regölyben

Kövér István, a Fidesz-KDNP jelöltje nyerte az időközi polgármester-választást a Tolna megyei Regölyben.

2013.04.07 23:31MTI

A helyi választási iroda vezetője, Budainé Vajk Ildikó elmondta: Kövér István 369, a független Makovics Erika Anna 130, a szintén független Jókai Jánosné 11 szavazatot kapott.
   
A győztes, az önkormányzat jelenlegi Fidesz-KDNP-s alpolgármestere a voksok több mint 72 százalékát szerezte meg.
   
A választáson 515-en vettek részt, öten érvénytelenül szavaztak. A 962 választásra jogosult 53,5 százaléka jelent meg az urnáknál.
   
Az 1187 fős községben azért rendeztek az időközi választást, mert 2012. december 31-ével összeférhetetlenség miatt lemondott tisztéről Porga Ferenc (Fidesz-KDNP) korábbi polgármester, aki január 1-jétől a tamási járási hivatal vezetője.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.