Hallgatói tiltakozás

Kedd reggelig az ELTE BTK-n maradnak a demonstráló diákok

Kedd reggelig az Eötvös Loránd Tudományegyetem Bölcsészettudományi Karán maradnak azok a demonstrálók, akik délután a Deák térről vonultak az épületegyütteshez.

2013.02.11 18:02MTI

A Hallgatói Hálózat és a Középiskolai Hálózat által szervezett demonstráció részvevőinek egy része az egyetem Múzeum körúti A épületében, a kari nagyelőadóban gyűlt össze, és itt a tiltakozás egyik rendezője elmondta: az egyetemek autonómiája érdekében nyomásgyakorlási eszközként "visszafoglalják az egyetemet", "blokádot hirdetnek".
   
Közölték, az egyetem három előadójában gyűltek össze tiltakozók.
   
A kari nagyelőadóban fórumot kezdtek és döntöttek arról, hogy kedd reggelig az egyetemen maradnak, majd aznap döntenek annak esetleges folytatásáról.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.