"A baloldal"

Fidesz: azok akarják megújítani a közoktatást, akik korábban tönkretették

Az oktatási bizottság fideszes alelnöke szerint az a baloldal akarja ma megújítani a közoktatást, amely kormányzása alatt módszeresen tönkretette azt.

2013.02.08 19:27MTI

Pósán László így reagált az MTI-nek arra, hogy az MSZP, a Demokratikus Koalíció, a Magyarországi Szociáldemokrata Párt és a Szövetségben, Együtt Magyarországért Párt képviselői pénteki egyeztetésükön az iskolák szakmai-pedagógiai autonómiájának helyreállítását vállalták kormányra kerülésük esetén.
 
A parlament oktatási bizottságának kormánypárti alelnöke ezt kommentálva úgy fogalmazott, "kifejezetten elképedt" ennek hallatán, mert azok, "akik módszeresen tönkretették a magyar közoktatást", és akiknek kormányzása alatt megugrott a tanári pályáról való elvándorlás, most, mintha mi sem történt volna, azt állítják, ők a közoktatás megújításának nagy letéteményesei, és vissza kell térni ahhoz, amit ők csináltak.
 
"Ennél nagyobb logikai bukfenc a világon nincs" - mondta Pósán László. Értékelése szerint a tanácskozás résztvevői láthatóan nem egyeztetettek semmiről, hanem csak találtak egy ürügyet arra, hogy mindenféle ostobaságokról beszéljenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.