Selmeczinek reagált

Török Zsolt: az MSZP nem akarja megszüntetni a bankadót

Az MSZP elképzelései között nem szerepel a bankadó megszüntetése, a szocialista párt csak az európai átlag környékére szeretné csökkenteni annak mértékét - mondta szombaton újságíróknak Török Zsolt.

2012.12.01 15:27MTI

Az ellenzéki párt szóvivője Selmeczi Gabriella szavaira reagált, aki sajtótájékoztatóján azt mondta: a szocialisták meghirdetett programja alapján látszik, hogy ki szeretnék vezetni a bankadót, ennek árát pedig az emberekkel fizettetnék meg.

Török Zsolt úgy fogalmazott: a nagyobbik kormánypárt szóvivője úgy beszél a nyugdíjakról, hogy a Fidesz, amelyik már elvette a 3000 milliárd forintos nyugdíj-megtakarítást, amikor csak teheti, "ráront a nyugdíjasokra".

Az MSZP-kormány által bevezetett bankadót a jelenlegi kabinet szerinte olyan mértékben "eltolta", hogy amiatt tömegesen bocsátottak el embereket, és közben a hitelezés is teljes mértékben leállt.

Török Zsolt tájékoztatója közben elővett egy szegfűt és egy virgácsot, mondván: hitte, hogy a virágot adhatja át Selmeczi Gabriellának, mert a Fidesz szóvivője elolvasta a programjukat és arról akar vitázni, azonban úgy látja, hogy virgácsot fog érdemelni ő és pártja is. "Nemcsak tőlünk, hanem a választóktól is, hiszen az embereknek elegük van a Fidesz népnyúzó politikájából, szakmaiatlanságából" - zárta szavait.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.