Külső szakértő

Átvette a felszámoló a Gyulai Húskombinát irányítását

Péntek délután megjelent a felszámoló a Gyulai Húskombinátban, néhány órával azután, hogy a cég beadta nyilatkozatát a Gyulai Törvényszéknek arról, hogy nem támadja meg a felszámolásról szóló határozatot.

2012.10.26 20:25MTI

Ruck János vezérigazgató az MTI-nek elmondta: a Gyulai Törvényszék által kijelölt Hitelintézeti Felszámoló Nonprofit Kft. már péntek délután megnevezte a felszámolót, egy békéscsabai külső szakértőt, aki délután meg is jelent az üzemben. A zrt. előző élete a felszámolási eljárás jogerőre emelkedésének napján, október 26-án lezárult. 

Ez olyan, mintha megszűnt volna, és ilyenkor mindig történik egy állapotfelmérés, amely a vagyontárgyak és eszközözök felmérését, az árukészletek leltározását jelenti - magyarázta Ruck János. A többnapos munka péntek délután elkezdődött a húskombinátban - tette hozzá.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.