Előzetes feliratkozás

Gyurcsány éhségsztrájkba kezd a Kossuth téren?

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke éhségsztrájkba kíván kezdeni a Kossuth téren, így tiltakozva a kormánypártok előzetes választói feliratkozásra vonatkozó elképzelése ellen - értesült a Magyar Nemzet.

2012.08.31 07:37MTI

A napilap pénteki számában megjelent cikk szerint Varju László, a DK pártigazgatója az éhségsztrájkkal kapcsolatban azt mondta, hogy nem hallott ilyen tervről, de a demokratikus ellenzék támogatóinak és politikusainak minden erővel ellen kell állniuk.

Varju László elmondta: az előzetes feliratkozásra vonatkozó kormányzati elképzelések ellen nagyon határozottan fel kell lépni, a DK elnöksége a napokban dönt majd az őszi munkarendről. A regisztráció ellen tiltakozni kell, mert az alkotmányellenes, az állampolgárok jogait sérti - közölte Varju László, aki elmondta azt is, a konkrét lépéseiket akkor határozzák meg, ha ismerik a vonatkozó törvényjavaslatokat.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.