Időközi választás

Fideszes győzelem Dunaúj'-ban

A Fidesz jelöltje nyerte az időközi önkormányzati képviselő-választást Dunaújvárosban.

2012.07.01 21:50MTI

A Fidesz jelöltje, Nagy Zoltánné nyerte a vasárnapi időközi önkormányzati képviselő-választást Dunaújvárosban - tájékoztatta a dunaújvárosi önkormányzat szóvivője az MTI-t.

Németh Tünde elmondta, hogy a 7-es számú egyéni választókerületben a 4028 választásra jogosult szavazópolgár a hét jelöltre 835 érvényes szavazatot adott le, ez 20,73 százalékos részvételt jelentett. A legtöbb szavazatot, 295-öt Nagy Zoltánné kapta.

Magyar András (MSZP) 283, Kozma Erzsébet (független) 110, Csóka Bernát (Jobbik) 56, Czuczor Zsolt (Demokratikus Koalíció) 41, Szilágyi Miklós (független) 36, míg Gergely Ákos (LMP) 14 szavazatot kapott.

Dunaújvárosban azért kellett időközi választást tartani, mert a körzet önkormányzati képviselője, a fideszes Szilasi Sándor március 27-én elhunyt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.