"Teljesen mindegy, hogy ki lesz miniszter"

DK: a kormányalakítással semmi nem történt

A Demokratikus Koalíció szerint az Orbán Viktor által pénteken bejelentett kormányátalakítással semmi nem történt.

2012.05.11 11:46MTI

„Teljesen mindegy ugyanis, hogy ki lesz miniszter, illetve államtitkár és a mostani  átszervezés egyúttal az IMF-tárgyalások eddigi bukásának beismerése.”
   
A DK szerint "a magyar gazdaság a pangás  állapotába került, szárnyal az infláció, a munkanélküliség magas szinten  beragadt. Az adórendszerrel a gazdag gazdagabb, a szegény pedig szegényebb lett. Minden hónapban fiatalok százai hagyják el az országot  és keresik a jövőjüket külföldön. Virágzik, és milliárdokat emészt fel a korrupció. Nincs pártfinanszírozási törvény, semmit nem tesznek az  ügynökakták nyilvánossága érdekében." Az ellenzéki párt szerint mindezekhez képest "mellékes", hogy Fellegi Tamásnak, vagy Varga  Mihálynak lesz az a feladata, hogy tárgyaljon a Nemzetközi Valutaalappal és hogy a "szegényeket lenéző" Lázár Jánosból az Orbán-kormányban államtitkár lehet.
   
"Az egész Orbán rendszer rossz, romlott, és súlyos károkat okoz, Magyarországnak az az érdeke, hogy 2014-ben megbukjanak" - zárul a közlemény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.