A szocik 1-est adnának a kormány teljesítményére

Leminősítette Orbánékat az MSZP

"Mindenből 1-esre" értékelték az Orbán-kormány teljesítményét az MSZP politikusai pénteki sajtótájékoztatójukon.

2011.11.11 12:45MTI

Török Zsolt, az MSZP szóvivője a 2011. 11. hó 11-én, 11 óra 11 perckor, a XI. kerületben tartott sajtótájékoztatón azt mondta: az Orbán-kormány politikai tevékenységét minden szempontból 1-esre értékelik.
   
A volt Zöld Pardon helyén Józsa István, az MSZP országgyűlési képviselője arról beszélt, hogy az egykori szórakozóhely most "fűmaggal felhintett" helye érzékletesen megmutatja, hogy a Fidesz döntései nem csak a szórakoztatóiparban, hanem ennél fajsúlyosabb területeken is aláásták a gazdaság fejlődésének lehetőségét.
   
Józsa István 1-esre értékelte a Fidesz másfél éves gazdaságpolitikáját, Kunhalmi Ágnes, az MSZP országos elnökségének tagja pedig azt mondta, hogy a kormány által képviselt oktatási koncepció és Hoffmann Rózsa, oktatási államtitkár tevékenysége is bukásra van ítélve. A közoktatási, szakképzési és felsőoktatási koncepciók súlyosan kirekesztőek, gyermek- és társadalomellenesek, mert az óvodától és a felsőfokú képzésig a rendszernek nincs olyan pontja, ahol ne szórnák ki a szegény gyerekeket - mondta.
   
"Orbán Viktor fogjon kezet Hoffmann Rózsával, a másik oldalon meg Matolcsy Györggyel és mondjanak le" - javasolta a szocialista politikus, aki szerint 20 éves politikai pálya után Orbán Viktornak "megalázóan kevés a teljesítménye", ezért át kellene adnia a helyét pártjában valaki olyannak, "aki tudja, hogy kétszer kettő az négy", és ha forráshiányos helyzet van és csak három forintot lehet elosztani, akkor legalább kettőt a szegények képzésére és a leszakadók támogatására kell fordítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.