Másik főnök október 1-jétől

Mészáros Zsófi az Index "Uj" főszerkesztője

Október 1-jétől Mészáros Zsófi veszi át az Index főszerkesztői posztját - tájékoztatta keddi közleményében az internetes újságot is kiadó CEMP-csoport sajtóosztálya.

2011.09.27 18:17MTI

A távozó Uj Péter eddigi helyettese 2000 óta dolgozik az Indexnél, 2002-től a politika rovat vezetője, 2006 óta pedig főszerkesztő-helyettes. A szerkesztőségi szavazáson a lap munkatársainak elsöprő többsége őt biztosította a támogatásáról.

Mészáros Zsófi szándéka, hogy az Index több mint tízéves hagyományához hűen továbbra is független, kritikus és szórakoztató újság legyen - zárul a közlemény.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.