Gyerekcsíny vagy bosszú?

Ellopták a magyar zászlót a harci Trianon-emlékhelyről

Augusztus 20-ára virradóra ellopták a nemzeti zászlót a harci Trianon-emlékhelyről, a rendőrség lopás miatt nyomoz.

2011.08.22 11:13MTI

A Tolna megyei település emlékhelyéről a trikolórt és a három méteres, faragott zászlótartó rudat is elvitték. Az emlékhelyet 2011. június 4-én, a nemzeti összetartozás napján avatták fel, bár magánterületen van, közösségi célra is használják - mondta Nagy Lajos, a terület tulajdonosa, volt önkormányzati képviselő hétfőn az MTI-nek.

A júniusban feloszlott harci képviselő-testület Fidesz-KDNP-s tagja úgy vélte: a cselekmény hátterében lehetett politikai indíték, de nem kizárt, hogy bosszúból, vagy gyerekcsínyként követték el.

A szekszárdi rendőrkapitányság az ügyben lopás gyanújával ismeretlen tettes ellen indított nyomozást, a kár 35 ezer forint - mondta Buda Bernadett, a kapitányság sajtóreferense.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.