Fegyházba kerül

Megrontotta két kislányát - nyolc évet kapott

Nevelése alatt álló, kiskorúval szemben, folytatólagosan elkövetett szemérem elleni erőszak, kiskorú veszélyeztetése, valamint könnyű testi sértés okozása miatt első fokon, nem jogerősen nyolc év fegyházbüntetésre ítélte Fórizs Károly 54 éves vádlottat pénteken a Kecskeméti Városi Bíróság.

2011.07.01 13:03MTI

Kócsó Sándor bírói tanácsa bizonyítottnak látta a vádhatóság állítását, amely szerint a kunszentmiklósi férfi két kiskorú lányával szemérem elleni erőszakot követett el, feleségét, nyolc közös gyermeküket, valamint feleségének másik kapcsolatából született leányát bántalmazta.

Az ítélet nem jogerős, mert az ügyész súlyosbításért, a vádlott és védője elsősorban felmentésért, másodsorban az ítélet enyhítéséért nyújtott be fellebbezést.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.