A merész stand jutalma

A Citroen standja nyerte a Genfi Autószalon "Kreatív Nagydíját"

A díjat a Genfi Reklám- és Kommunikációs Klub ítélte oda a Citroennek a stand figyelemfelkeltő és koherens stílusáért, minőségéért, merészségéért.

2009.03.23 13:13ma.hu

Díjazták azt, hogy a Citroen standja ideálisan illeszkedett a látogatók természetes érdeklődéséhez. Az autók kiegyensúlyozott elhelyezése egyrészt azonnal odavonzotta az arra járó látogatókat, másrészt könnyen hozzáférhető terekkel biztosította a teljes felfedezés élményét.

A Créative Technologie szellemében minden autót saját közegében mutatott meg a márka: A GTbyCitroen tanulmányautót szinte egy éteri, képernyőszerű térben, míg a DS Inside-ot a maga rejtélyes, érzéki "secret box"-ában. A környezetbarát technológiákat felvonultató modellek külön teret kaptak, ahol a látogatók jól felépített rendszer szerint tanulmányozhatták a márka környezetvédelmi stratégiáját. A zsűri kiemelte a stand látogatóbarátságát: a kitűnő fogadtatást és az információhoz való könnyed hozzájutás lehetőségét.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.