Baleset

Próbálta kiszabadítani a buszba rohant sofőrt autójából, de a sok autós miatt ő maga is veszélyben volt

Rosszul lett egy autós, emiatt belerohant a 99-es buszba, egy ember állt meg segíteni rajta, a többiek közönnyel elhajtottak mellettük úgy, hogy veszélyeztették őket.

2023.03.13 17:56ma.hu

2023. március 13-án hétfő délelőtt, Pesterzsébeten, a Mártírok útján a Magyar utcánál egy megállóban álló 99-es buszba rohant egy Suzuki Swift, amelynek sofőrje vezetés közben rosszul lett. A kiérkező mentők a sofőrt a szakszerű ellátás után stabil állapotban kórházba szállították, más nem sérült meg.

De ez csak is a véletlennek köszönhető. Egy férfi felháborodottan írta a Facebookon, hogy kollégája próbálta kimenteni a roncsból a sérültet, közben az ő testi épsége is veszélyben volt. "Gratulálok a sok autósnak!" - írta felháborodottan. Mint állította, nem segített a kollégájának senki, a türelmetlen autósok inkább keresztülhajtottak a törmelékeken és elmentek a helyszínről.

Címlapfotó: Baleset-info.hu


Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.