Baleset

Megszólalt a sofőr, aki alatt beszakadt az aszfalt Debrecenben

Beszakadt az aszfalt Debrecenben egy BMW alatt. A sofőr elmondása szerint épp útban volt a könyvelőhöz.

2023.01.16 11:26ma.hu

Január 12-én délután beszakadt az aszfalt a 4-es főút debreceni átvezető szakaszán, egy személygépkocsi pedig egészen a föld alá süllyedt.

A Rakovszky utcán keletkezett repedés oka vízelfolyás volt, amelyet a Debreceni Vízmű Zrt. dolgozói próbáltak meg orvosolni és megállítani a vízszivárgást. Az autó sofőrjének fogalma sem volt a történtekről.

"Jártam a hétköznapi túrámat, épp mentem a könyvelőhöz, és puff. Nem tudom, ilyen történt-e már meg valakivel, egészen abszurd jelenet volt" - mesélte a fiatal vállalkozó, a PBD Bau Kft. építőipari cég vezetője a Dehir-nek. Elmondása szerint bár alapjában véve kicsit sem vicces, ha valaki alatt beszakad az út, a végére jól sült el a történet.

"Nem szegtem szabályt, nem ült mellettem senki szerencsére, és nekem sem esett bajom. Lehetett volna más is a forgatókönyv, így csak örülni tudok" - mondta, hozzátéve, hogy mire odaért, a forgalmat már elterelték, a kijelölt útszakaszon pedig még átment előtte egy busz. Az ott dolgozó szakemberek azonban egyszer csak kirohantak elé, hogy megállítsák.

Utólag a helyszínen kiderült, hogy a dolgozók már látták a repedést, ám mire lefékezték az érkező autót, az aszfalt beszakadt a BMW alatt.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.