Baleset

114 km/órás sebességig élőztek a motoron - szörnyű halált halt a két tinédzser - videó

Két tinédzser meghalt a madrászi motoros balesetben; a videó szerint 114 km/órás sebességgel filmezték a száguldást.

2022.12.05 17:00ma.hu

Két tinédzser halt meg az indiai Madrászban november 29-én, kedden, miután 114 km/órás sebességgel száguldozva elvesztették uralmukat a motorkerékpárjuk felett, és az úttest középső sávjának ütköztek, hogy elkerüljék az ütközést egy járművel.

A sisakra erősített kis kamera, amellyel a tizenévesek videót akartak készíteni a nagy sebességű száguldásról, rögzítette a végzetes balesetet. A videót december 1-jén, csütörtökön széles körben megosztották a közösségi médiában.

Az elhunyt tinédzsereket a 17 éves Hari és a 19 éves Praveen Taramani lakosokként azonosították, egy sportmotorral közlekedtek, amely akár 130 km/órás sebességre is képes - közölte a rendőrség.

A 2 perc 22 másodperces videón látható, ahogy a tizenévesek mindössze 20 másodperccel az indulás után szenvedik el a halálos balesetet. A videó hátralévő részében a köré gyülekező emberek, a mentők hívása és a rendőrség megérkezése látható.

A motort Praveen szülei alig néhány hónapja vásárolták. Praveen nem rendelkezett vezetői engedéllyel - közölte a rendőrség. "Míg Praveen a motort vezette, Hari a hátsó ülésen ült. A videót 18 km/órás sebességtől kezdve vették fel. Amikor a motor 114 km/órás sebességet ért el, a Taramani vasúti felsővezeték közelébe értek" - mondta a vezető rendőrtiszt.

Abban a pillanatban egy ellenkező irányból érkező jármű az úttest középső részén lévő nyíláson keresztül megfordult. Praveen megpróbálta elkerülni az ütközést a járművel, de nagy sebességgel nekicsapódott a betonnak, és az ütközéstől mindketten métereket repültek

A Royapettah Kormányzati Kórházba szállították őket, ahol már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.