Közlekedés

BKK: egyszerűbbé válik a Normafa megközelítése augusztus elejétől

Sűrűbben járnak majd a 21-es autóbuszcsalád járatai a Széll Kálmán tér és a Svábhegy között.

2022.07.30 01:30MTI

Augusztus 6-ától egyszerűbbé válik a fővárosiak népszerű kirándulási helyszíne, a Normafa megközelítése: a tavaszi társadalmi egyeztetés eredményeképp sűrűbben járnak majd a 21-es autóbuszcsalád járatai a Széll Kálmán tér és a Svábhegy között - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-t.

A 21-es busz a Széll Kálmán tértől a Normafáig, az új 221-es busz a Széll Kálmán tértől Csillebércig (KFKI), a 212-es busz pedig - meghosszabbított útvonalon - a Normafáig jár majd. Ezzel a Normafáról és az Eötvös útról a hét minden napján elérhetővé válik a XII. kerület központi területe, Dél-Buda és az M4-es metró - közölték.

Csúcsidőszakban, a forgalom nagyságához igazodva, a Széll Kálmán térről 21A, míg a Boráros térről 212A jelzéssel sűrítő járatok indulnak a Svábhegyig - áll a közleményben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.