Közlekedés

FKF: tisztítják az Erzsébet hidat szombaton és vasárnap

Forgalomkorlátozásra kell készülni az átkelőn.

2022.05.14 00:30MTI

Szombaton és vasárnap tisztítják az Erzsébet hidat, ezért forgalomkorlátozásra kell készülni az átkelőn - közölte a Budapesti Közművek Nonprofit Zrt. keretén belül működő FKF Köztisztasági Divízió pénteken az MTI-vel.

Azt írták, hogy szombaton 6.30-tól 13.30-ig az Erzsébet híd déli - Budáról Pestre vezető - oldalát, míg vasárnap 6.30-tól 13.30-ig az átkelő északi - Pestről Budára vezető - oldalát tisztítják környezetkímélő technológiával, kézi és gépi erővel.

A munkálatok során az érintett külső forgalmi sávot ütemezetten, részlegesen lezárják.

A társaság azt kéri a gépjárművezetőktől és a járdán kerékpározóktól, hogy a munkaterületek mellett fokozott figyelemmel közlekedjenek.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.