Közlekedés

Már az első nap meghibásodott az egyik tram-train

Több mint egy óra lett a 40 percesre ígért menetidőből.

2021.11.30 10:23ma.hu

Problémásan indult a tram-train első éles napja Hódmezővásárhely és Szeged között: hétfőn kettő óra után nem sokkal Algyő mellett furcsa hangokat adott ki az egyik szerelvény, majd az utasokkal a fedélzetén leállt. Mintegy 10 percet rostokoltak Algyő külterületén, mire a vasútvillamos újra elindult, majd pár perccel később ismét megállt. Végül több mint egy óra lett a 40 percesre ígért menetidőből - írja az Index.

Kapott is hideget-meleget a projekt és annak gazdája, Lázár János a Facebookon lévő Civil kontroll csoportban. A posztolók többsége azt kifogásolta, hogy "100 milliárdért majd 10 órahosszat" bírta a szerelvény problémamentesen. Hogy ez a százmilliárd pontosan mennyi, arról elég eltérő számok láttak napvilágot. Legutóbb 72 milliárdról szólt a hivatalos becslés, de az induláskor a kormánybiztos már 80 milliárdról beszélt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.