Közlekedés

Több órát késnek a vonatok a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon

Teherautó okozott vezetékszakadást egy vasúti átjáróban.

2021.10.20 18:36MTI

Többórás késések várhatók a Budapest-Debrecen-Nyíregyháza-Záhony vonalon felsővezeték-szakadás miatt - közölte a Mávinform szerda délután. Kora este arról tájékoztattak, hogy korlátozásokkal, de újraindult a vasúti közlekedés Hajdúszoboszló és Kaba között.

Hajdúszoboszló állomásnál teherautó okozott vezetékszakadást a vasúti átjáróban. A menetrend szerinti közlekedés várhatóan csütörtök reggelre áll helyre.

Kora esti közleményében a Mávinform azt írta: egy vágányon, korlátozásokkal újraindult a vasúti közlekedés Hajdúszoboszló és Kaba között.

A hajdúszoboszlói állomásról dízelmozdonyok segítik a vonatközlekedést, ott nincs áram a felsővezetékben. Bizonyos vonatok Püspökladány és Debrecen között egyesítve közlekednek. Emiatt továbbra is késésekre kell készülni - tették hozzá.

A Volánbusz menetrend szerint közlekedő járatain 17 órától elfogadják a vasúti menetjegyeket és bérleteket Püspökladány, Kaba, Hajdúszoboszló, Ebes és Debrecen között. A Budapest-Cegléd-Szolnok-Debrecen-Nyíregyháza útirányra megváltott vasúti menetjegyeket, pót- és helyjegyeket visszavonásig elfogadják a Budapest-Hatvan-Miskolc-Szerencs-Nyíregyháza útirányon is - közölte a Mávinform.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.