Közlekedés

Autós felvonulást tartanak a rendőrök vasárnap Budapesten

A Budapesti Rendőr-főkapitányság fennállásának 140. évfordulója alkalmából.

2021.09.25 01:30MTI

Nagyszabású autós felvonulást tart vasárnap a fővárosban a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) fennállásának 140. évfordulója alkalmából.

A BRFK az MTI-vel pénteken azt közölte: vasárnap a Budai Várnegyedben, a Szent György téren 11 órától kiállítják a rendőrségi járműveket. Majd 13 órakor indul a felvonulás a Hősök terére.

Az autók a Szent György tér - Szent György utca - Palota út - Dózsa György tér - Krisztina körút - Erzsébet híd - Szabad sajtó útja - Kossuth Lajos utca - Astoria - Károly körút - Bajcsy-Zsilinszky út - Andrássy út útvonalon haladva érkeznek meg a Hősök terére vasárnap délután - közölték.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.