Közlekedés

Rövidített útvonalon jár a szentendrei HÉV a hétvégén

Érdemes indulás előtt tájékozódni.

2021.09.23 06:30MTI

Karbantartás miatt a szentendrei (H5-ös) HÉV szombaton és vasárnap csak a Batthyány tér és Békásmegyer között közlekedik, Békásmegyer és Szentendre között pedig három különböző útvonalon járnak a pótlóbuszok - közölte a Budapesti Közlekedési Központ az MTI-vel szerdán.

Mint írták, a H5-ös pótlóbusz Békásmegyer és Szentendre között jár, és minden HÉV-megállóhely közelében megáll. A H5E pótlóbusz Békásmegyer és Szentendre között közlekedik, de nem érinti Pomáz és Szentistvántelep megállókat. A H5A pótlóbusz pedig Békásmegyer és Pomáz között jár majd.

A 160-as autóbuszok Békásmegyeren szombaton és vasárnap a leszállóhelyükről indulnak.

További részletek a www.mav-hev.hu oldalon olvashatók.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.