Közlekedés

Karbantartás miatt forgalomkorlátozásra kell számítani az M3-as több szakaszán

Terelőelem-javítást és sövényvágást végez a közútkezelő a sztrádán keddtől péntekig.

2021.09.21 10:11MTI

Karbantartási munkák miatt forgalomkorlátozásra kell számítani keddtől az M3-as autópálya több szakaszán - közölte a Magyar Közút Nonprofit Zrt. az MTI-vel.

A közlemény szerint terelőelem-javítást és sövényvágást végez a közútkezelő a sztrádán keddtől péntekig.

Kedden a Budapest felé vezető oldalon Gödöllő térségében a javításhoz szükséges sávelhúzás kiépítését végzik, keddtől péntekig a Vásárosnamény felé vezető oldalon a 47-es és 69-es kilométer között várható forgalomkorlátozással járó munkavégzés.

A munkálatok ideje alatt, 8 és 16 óra között a forgalom az érintett szakaszokon egy sávra szűkül, továbbá óránkénti 80 kilométeres sebességkorlátozást is bevezetnek.

A terelőelem-javítási munkálatokhoz szükséges sávelhúzás várhatóan október 4-ig fog tartani, addig Budapest felé két sávon halad a forgalom - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.