Balesetveszély

Hat autóval, Ercsinél a Dunán vesztegelt a tököli komp

Elromlott a kormányműve.

2021.07.19 18:53ma.hu

Ercsinél a Dunán vesztegelt a tököli komp hat autóval a fedélzetén, miután hétfő délelőtt elromlott a kormányműve – tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője az MTI-t.

Darázs Ágnes elmondta, a komp Ercsi közelébe sodródott a Dunán, ott horgonyzott le, és várt a vontatóhajóra. Személyi sérülés nem történt.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság helyettes szóvivője később arról tájékoztatta az MTI-t: visszavontatták a tököli kompot, amely egy ideig Ercsinél vesztegelt a Dunán. A mentésben egy vontatóhajó mellett a Szent Flórián tűzoltóhajó is részt vett.

Bár senki sem szeret kompozni, a sok-sok éve tartó járhatatlan M0-s miatt sokan kénytelenek inkább kifizetni a nem kevés összeget rá, mint az autóúton vesztegelni a nap nagy részében.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.