Baleset

Ittas autós tört ripityára egy Dodge Challengert és egy taxit a Lánchídon

Három személyautó karambolozott Budapest I. kerületében, a Lánchíd közepén az éjjel.

2021.05.16 09:35ma.hu

A Katasztrófavédelem információi szerint három személyautó karambolozott Budapest I. kerületében, a Lánchíd közepén. A balesetnél a fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a műszaki mentést.

Helyszíni információk szerint egy szürke, valamint egy taxi Toyota Prius haladt a Lánchídon egymás mögött. A taxi vezetője észlelte, hogy a szürke autó vezetője vélhetően ittas állapotban vezet, ugyanis nem bírta egyenesen tartani a kocsit. Ebből kifolyólag lassított, hogy minél távolabb legyen a szürke autótól.

Ezt követően a szürke Toyota vezetője egy pillanatra áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött a szemből, szabályosan érkező Dodge Challenger sportkocsival. Az találkozás következtében a Dodge megpördült, és a másodikként érkező vétlen taxinak ütközött. A vétlen taxi a csattanást követően a Lánchídnak is neki ütközött.

A szürke Prius vezetője esetében a helyszínen végzett alkoholszonda vizsgálata 0,84 egységet mutatott. Őt a rendőrség további vizsgálatra elvitte a helyszínről - írta a baleset-info.hu.

Fotó: baleset-info.hu - még töb fotóért kattintson!


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.