Közlekedés

BKK: este kilencig használhatják hétvégenként a gyalogosok és a kerékpárosok a rakpartot

Ez a lehetőség is segíti, hogy kevesebben gyűljenek össze a népszerű kirándulóhelyeken.

2021.04.10 06:30MTI

Hétvégenként ezentúl hosszabb ideig, este 9-ig használhatják a gyalogosok és a kerékpárosok a pesti alsó rakpartot - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

Azt írták, őszig minden hétvégén hosszabb ideig vehetik birtokba a Margit híd és a Közraktár utca közötti rakpartot az arra sétálók és a kerékpározók; ez a lehetőség is segíti, hogy kevesebben gyűljenek össze a népszerű kirándulóhelyeken.

A rakpart szombat reggel 6 óra és vasárnap este 21 óra között áll nyitva a látogatók előtt. Az érintett útszakaszra szombat reggel 5 órától egészen vasárnap este 21 óráig nem lehet behajtani autóval - olvasható a közleményben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.