Koronavírus-járvány

Továbbra is a tanítási szünet menetrendje érvényes a Volánbusznál

A változtatás az elővárosi, regionális és országos, valamint a Budapest környéki autóbusz-közlekedést is érinti.

2021.04.07 02:30MTI

A tavaszi szünet után is - április 7-étől visszavonásig - a tanítási szünetben érvényes menetrend szerint közlekednek a Volánbusz járatai - tájékoztatta a buszvállalat kedden az MTI-t.

A Volánbusz Zrt. közölte: a változtatás az elővárosi, regionális és országos, valamint a Budapest környéki autóbusz-közlekedést is érinti.

Mivel a fedélzeti jegykiadást ideiglenesen felfüggesztették, utazás közben, az esetleges ellenőrzésekkor pótdíj megfizetése nélkül is vehetnek jegyet azok, akiknek nincs megfelelő mobileszközük vagy más méltányolható okból nem tudnak elővételben menetjegyet vásárolni - írták. Emlékeztettek: a Volánbusz járatain március 29-étől felfüggesztették a felszállást az első ajtón és ezzel együtt a fedélzeti jegyértékesítést, a járművezetőket pedig kordonnal is védik.

A szájat és az orrot eltakaró maszk használata továbbra is kötelező nemcsak az autóbuszokon és a zárt utasforgalmi helyiségekben, hanem az állomások és megállóhelyek teljes területén is - olvasható a közleményben.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.