Autó

Egyszerre 45 szuperkocsit állított félre a rendőrség - videó

Amit eddig csak képernyőn láthattunk, az most megtörtént Hongkongban.

2021.03.01 01:44ma.hu

A hongkongi rendőrök egy ideje már szemmel tartották azt az utat, amit a 70 km/órás korlátozás ellenére rendszeresen gyorsulási versenyre használtak az autósok - írta a South China Morning Post.

Amikor pedig a tudomásukra jutott, hogy autós felvonulást is tartanak, úgy döntöttek, az a biztos, ha figyelemmel kísérik az eseményeket.

És ilyen ötösük lenne a lottón! A 45 szuperautóból álló kocsisor egyetlen járműve sem tartotta be a sebességhatárokat.

Noha a legtöbben megúszták egy kisebb büntetéssel, de volt aki egy életre megbánta, hogy elment az eseményre. Egy Nissan GT-R sofőrjétől azonnal elvették az autóját, mivel abszolút nem felelt meg az előírásoknak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.