Közlekedés

BKK: már megvásárolhatók a jövő évi bérletek

Az ünnepi időszakban a BKK pénztárai és az ügyfélközpontjai egyes napokon rövidített nyitva tartással várják az ügyfeleket.

2020.12.19 01:30MTI

Az ünnepek alatt is folyamatos a jegy- és bérletvásárlási lehetőség a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hálózatán, de a pénztárak és az ügyfélközpontok egyes napokon rövidebb ideig tartanak nyitva. A jövő évi bérleteket már idén meg lehet venni.

A BKK pénteken azt közölte az MTI-vel: a naptári évre szóló bérletek - bár előre megvásárolhatók - csak az adott év első napjától, azaz január 1-jétől érvényesek. Ezeket kizárólag a BKK ügyfélközpontjaiban és pénztáraiban lehet megvenni, automatából és mobiljegyként nem.

Az úgynevezett csúszó érvényességű - tehát az év bármelyik napján, tetszőleges kezdőnappal megvásárolható - éves bérletek a kezdőnaptól a következő év ugyanazon napján éjszaka 2 óráig használhatók. Ezek elővételben az érvényesség kezdőnapja előtt 30 nappal is megválthatók bármely bérletpénztárban vagy ügyfélközpontban.

Közölték azt is, az ünnepi időszakban a BKK pénztárai és az ügyfélközpontjai egyes napokon rövidített nyitva tartással várják az ügyfeleket, a repülőtéren található ügyfélközpont pedig továbbra is zárva van.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.