Közlekedés

Több mint ezer autóbusz-vezetőt tüntetett ki a Volánbusz

A vállalat minden évben kitünteti azokat az autóbusz-vezetőket, akik biztonságban, balesetek nélkül juttatják el az utasokat céljukhoz.

2020.12.01 11:39MTI

Több mint ezer autóbusz-vezetőjének többéves, évtizedes munkáját, megbízhatóságát, elhivatottságát és példaértékű teljesítményét ismerte el az idén a Volánbusz a balesetmentes közlekedésért járó jutalommal - közölte a közlekedési társaság kedden az MTI-vel.

Közleményük szerint a vállalat minden évben kitünteti azokat az autóbusz-vezetőket, akik biztonságban, balesetek nélkül juttatják el az utasokat céljukhoz.

Idén 1065 munkatárs érte el a Balesetmentes közlekedésért kitüntetés különböző fokozatait. Egy autóbusz-vezető 2,5 millió kilométert, hárman 2,25 millió kilométert, kilencen pedig 2 millió kilométert vezettek eddigi pályafutásuk során balesetmentesen. További járművezetők kaptak kitüntetést 250 ezer és 1,75 millió közötti, baleset nélkül megtett kilométerért.

A közlekedési társaság csaknem 11 ezer autóbusz-vezetőt foglalkoztat, akik évente mintegy 670 millió utast szállítanak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.