Balesetveszély

Jelentkezett az a futárcég, akinek egyik alkalmazottja ököllel horpasztotta be egy autó motorháztetejét

Az autós a közösségi oldalakon osztotta meg felvételét, amiről azért lekeverte azt, hogy veszélyeztette a biciklist és igencsak alpári módon veszekedtek.

2020.11.28 17:47ma.hu

A bpiautosok.hu oldalra küldte be egy olvasó a történetét, akinek autóját – egy szóváltást követően – megrongálta egy budapesti kerékpáros, majd elhajtott a helyszínről. Felvétele nagy sikert aratott, ugyanis egy ismert futárcég alkalmazottjáról volt szó, sokan vérszomjasan várták a fejleményeket.

"Új autón minden horpadás nagy, de látványos, mert pont az ívet sértette meg. Rettenetesen dühítő, mert hibásnak se érzem magam, a sebességből látható, hogy szó nem volt arról, hogy kivágtam elé" - írta az autós.

Már aznap az esti órákban, nyilvánosan, kommentben jelezte a futárcég ügyvezetője, hogy sajnálja a történteket és előzményektől, szövegkörnyezettől függetlenül szeretnék kártalanítani a sofőrt. Minden jó, ha a vége jó, az utakon pedig legyünk figyelmesek, ne pedig pofátlanok és közönyösek.



Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.