Közlekedés

Büntetőfékezett a busz előtt, megállásra kényszerítette, majd kiszállt emberkedni - videó

A buszvezető a közlekedési affér közben gyakorlatilag végig nyomta a dudát.

2020.11.05 11:55ma.hu

Akár komoly balesetet is okozhatott volna az az autós, aki büntetőfékezett a 98-as busz előtt a Ferihegyi úton, a Bulyovszky utcai megállónál.

A buszjárat vezetője elküldte a Bp-i Autósok Közösségének a fedélzeti kamera által rögzített tegnapi felvételt, amin jól látható, hogy a szabálytalanul előző autós az esős úton megállásra kényszeríti a buszsofőrt, majd kiszáll kötekedni a kocsijából.

A buszvezető a közlekedési affér közben gyakorlatilag végig nyomta a dudát, így az autós, látszólag kioktató, kissé fenyegető magyarázkodásából gyakorlatilag semmit nem hallani.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.