Baleset

25 métert repült az Opel - Mercedesszel ütközött Alsóújlaknál

A 8-as főúton tartott Vasvár irányába egy Mercedes SUV és eddig tisztázatlan körülmények között ütközött egy szemből érkező, balra kanyarodni szándékozó Opellel.

2020.11.01 19:50ma.hu
112press.hu

Teljes útlezárás mellett, igazságügyi szakértő bevonásával zajlik a helyszíni szemle Alsóújlak közelében, a temető mellett.

A 8-as főúton Vasvár felé haladó Mercedes vezetője észlelte, hogy a szemből érkező, balra kanyarodó sávban haladó Opel vélhetően bekanyarodik előtte és emiatt balra húzta a kormányt.

A Mercedes a jobb elejével ütközött a kanyarodó sáv végén az Opellel, ami ettől kb. 25 métert sodródott hátrafelé.

A balesetben az Opel, vezetője az elsődleges adatok alapján nyolc napon túl gyógyuló arcsérülést szenvedett. A Mercedes vezetője szintén megsérült, a 112press.hu információi szerint nem súlyosan. A mentők mindkét sofőrt kórházba szállították.

Az érintett útszakaszon nincs sebességkorlátozás, 90 km/óra a megengedett sebesség. Úgy tudni, hogy a vizsgálathoz a Mercedest lefoglalta a rendőrség.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.