Közlekedés

Luxusautóban bukott le a Dózsa György úti baleset vádlottja

Hiába tiltották el örökre a vezetéstől M. Richárdot, a Dózsa György úti baleset vádlottja, így jogosítványa sincs, mégis egy autó volánja mögött bukott le néhány napja.

2020.10.12 12:50ma.hu

A Bors egy olvasója látta, hogy múlt szerdán rendőrök állították meg a Mercedest, amiből M. Richárd szállt ki. Az igazoltatás után a férfi bezárta a kocsit és elgyalogolt.

Mint ismeretes, a Dózsa György úti baleset vádlottja korábban nem jogerősen 4 év fogházat kapott, most szabálysértési eljárás indult ellene.

A lap megkereste ez ügyben a rendőrséget is, a Budapesti Rendőr-főkapitányság ezt válaszolta: "Október 7-én 22 óra 30 perckor közúti ellenőrzés során igazoltattak egy 43 éves férfit, aki azt mondta a rendőröknek, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel, amit a rendőrök leellenőriztek, és kiderült, hogy a férfi ellen bírósági eljárás van folyamatban, amelynek jogerős ítéletéig bevonták a vezetői engedélyét."

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.