Közlekedés

A 105-ös busz tetején utazott egy fiatalember

Egészen új szintre emelte a vakmerőséget szombaton egy felelőtlen fiatal srác, aki a 105-ös busz tetején kelt át Budára az esti órákban.

2020.10.05 18:08ma.hu

A döbbenetes jelenetet a Blikk egyik kollégája vette észre. A Clark Ádám téri megálló után sem mászott le a kapucnit viselő férfi, sőt a budai Váralagútban már két lábon állt a jármű tetején.

"Épp szálltam fel a buszra a Széchenyi István téren, amikor észrevettem, hogy egy srác a megálló szerkezetének tetején lapít, majd átugrik a busz tetejére. Meg sem fordult a fejemben, hogy ott marad. A busz átment a Lánchídon, majd amikor leszálltam a Clark Ádám téren, akkor láttam meg, hogy még mindig ott van. Míg állt a busz a megállóban, néhány haverja lepattant, nevetgéltek a fent fekvő fiúval, majd indulás előtt visszaszálltak és mentek tovább."- mesélte a Blikknek kollégájuk,aki hihetetlennek tartja, hogy nem esett le a renitens utas, hiszen a Clark Ádám téri körforgalomban még rendes utasként, kapaszkodva is sokszor kihívás talpon maradni.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.