Baleset

Árokba csapódott egy BMW, négy keceli fiatalt vittek kórházba

Négy fiatalt vittek el a mentők az 5301-es úton történt baleset helyszínéről szombaton.

2020.10.04 10:37ma.hu

Egy BMW személyautó Kecel felől tartott Kalocsa felé az 5301-es úton, amikor egy éles jobb kanyar után az autó letért a jobb oldali útpadkára, a sofőr ellen kormányzott, de elvesztette az uralmát a jármű irányítása fölött, áttért a baloldalba, majd az árkon átborulva a szántóföldre csapódott. Az autóban négy keceli fiatal utazott, a legfiatalabb 17, legidősebb 19 éves. Úgy tudni, mind a négyen ki tudtak szállni az összeroncsolódott autóból. A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyelete úgy tájékoztatott, a kiérkező mentők mindannyiukat kórházba szállították. A baleset pontos körülményeit a Kalocsai Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják - írta a Halasinfo.hu.

Halasinfo.hu


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.