Baleset

Rendőrmotornak kanyarodott egy Renault Szombathely határában

Teljes útlezárás mellett helyszíneltek pénteken a 87-es főúton, Szombathely határában a Söptei út és az Ipari út között.

2020.09.12 09:55ma.hu

Kőszeg irányába tartott még pénteken a 87-es főúton egy Renault személyautó. A vasúti sorompó hosszú ideje zárva volt, ezért több autó is megfordult a feltorlódott kocsisorból.

A Renault sofőrje hirtelen döntött, ő is megpróbált megfordulni, ám éppen egy motoros rendőr tartott a sor elejére, kikerülve az álló járműveket.

A hirtelen manőver következtében az autó a rendőrmotor elejének ütközött, majd árokba sodródott.

A 112press.hu információi szerint a motoros rendőr sérülése nem súlyos, 8 napon belül gyógyul. A baleset után erősen vérzett a lába, de már elhagyhatta a kórházat.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.