Közlekedés

BKK: csütörtökön véget ér a felújítás a nagykörúti villamosok közös szakaszán

A 6-os önálló szakaszán a nyár végéig folytatódik a munka.

2020.08.04 05:30MTI

Véget ér csütörtökön a felújítás a nagykörúti villamosok közös vonalán, a 6-os önálló szakaszán a nyár végéig folytatódik a munka - tájékoztatta a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) hétfőn az MTI-t.

Ismét a teljes vonalon közlekedik a 4-es villamos Újbuda-központ és a Széll Kálmán tér között augusztus 6-án, csütörtökön hajnali 4 órától - közölték.

Az Irinyi József utca és a Karinthy Frigyes út csomópontjában kiegészítő pályafelújítási munkákat végeznek, ezért a 6-os villamos helyett augusztus 28-áig továbbra is villamospótló busz jár a Petőfi híd, budai hídfő és a Móricz Zsigmond körtér között - írták.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.