Közlekedés

Péntektől már a vasúti jegypénztárakban is lehet Mahart-járatokra napijegyet vásárolni

Díjmentes regisztrációs jegyekkel utazhatnak a két évnél fiatalabb gyermekek és a "Kajla útlevéllel" rendelkező kisiskolások.

2020.07.24 01:30MTI

Péntektől már a MÁV-Start pénztáraiban is lehet a Mahart dunakanyari járataira napijegyet vásárolni - közölte a MÁV Zrt. csütörtökön az MTI-vel.

Közleményük szerint az 500 forintos napijegyeket a Dunakanyar körjáratra, a Szentendre-Visegrád, Zebegény-Esztergom, illetve Vác-Visegrád vonalakra lehet megváltani. A hajójáratokon 200 forintba kerülő jegyekért kerékpár és kutya is szállítható. A napijegy az utas által meghatározott naptári napra (0 óra és 23 óra 59 között) érvényes, amely a rajta megjelölt napon és járattípuson korlátlan számú utazásra jogosít fel.

A felsorolt jegytípusokon túl díjmentes regisztrációs jegyekkel utazhatnak a két évnél fiatalabb gyermekek és a "Kajla útlevéllel" rendelkező kisiskolások.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.