Baleset

Horrorbaleset az M3-ason: két órán át feküdt az út szélén, mire rátaláltak - videó

Kirepült az autójából, és a helyszínen meghalt egy 36 éves férfi szerda hajnalban az M3-as autópályán. Először csak a testét vették észre az arra autózók, a ronccsá tört autóját ezután találták meg az árokban.

2020.06.04 11:30ma.hu

Mint ahogyan arról a ma.hu is beszámolt, halálos baleset történt szerda reggel az M3-as autópályán. Egy személygépkocsi haladt az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, amikor eddig tisztázatlan körülmények között az út menti árokba hajtott. A baleset következtében a gépjármű vezetője olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen meghalt. Mint kiderült, két órán át feküdt az út szélén, mire rátaláltak a 36 éves férfira, aki kirepült a baleset következtében az autóból. Először csak a testét vették észre az arra autózók, a ronccsá tört autóját ezután találták meg az árokban.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.