Balesetveszély

Az M7-esen tolatott egy autó - videó

Egy autós elnézte a lehajtót az autópályán, tolatva próbált korrigálni, majdnem tömegkarambolt okozva.

2020.06.02 18:32ma.hu

Az M7-esen a nemrég átadott Veszprém-Balatonfüred lehajtónál, Siófok felé tartva veszélyeztetett egy szürke Peugeot 307-es sofőrje. Elvétette az elágazást, ezért a külső sávban visszatolatni, annak ellenére, hogy az autópályán nagy tempóval haladtak felé többen.

A bpiautosok.hu olvasója mögötte haladt, és az autó fedélzeti kamerája rögzítette az esetet. "Az erőteljes fékezés ellenére a baleset bekövetkezett volna, ha a Peugeot sofőrje nem kormányozza az autóját végül a forgalomtól elzárt területre. Sávváltásra sem lehetőségem, sem időm nem volt. Az autónk sebessége nagyon lecsökkent, megijedtem, hogy valaki belénk ütközik hátulról, azonnal kikormányoztam az autót a leállósávba” – írta az autós, aki a rendőrségnek is megküldte a felvételt, így vélhetően nem úszhatja meg a trükköt a tolató sofőr.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.