Balesetveszély

6 éves fiát engedte vezetni egy férfi, és a Facebookon élőzte

A rendőrök vádemelést javasolnak egy 37 éves csengődi férfival szemben, aki a gyanú szerint átengedte a vezetést fiának, és mindezt élő videóban közvetítette egy közösségi oldalon.

2020.05.23 14:21ma.hu

Lakossági jelzést kapott a csengődi körzeti megbízott, miszerint egy közösségi oldalon látták, hogy egy férfi átengedi a vezetést egy kisfiúnak, amit élő videóban közvetített az interneten. A bejelentés alapján a Kiskőrösi Rendőrkapitányság nyomozást indított járművezetés tiltott átengedésének gyanúja miatt.

Az eljárás során beszerzett adatok szerint a 37 éves helyi férfi 2020. március 26-án délután Csengőd külterületén, egy szám nélküli főúton átengedte egy személyautó vezetését mellette ülő 6 éves fiának, és közel két kilométer hosszan hagyta közlekedni. Mindezt április 2-án megismételték, ekkor a férfi egy másik kocsi volánját adta át gyermekének, aki koránál fogva alkalmatlan a biztonságos vezetésre.

A jelenleg szabadlábon védekező csengődi gyanúsított ügyében a Kiskőrösi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték. Az iratokat a napokban adták át az illetékes ügyészségnek vádemelés javaslatával.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.