Baleset

Vádat emeltek Lovasi András ellen

A zenész korábban próbálta elérni a peren kívüli kártérítés lehetőségét, de az új helyzetben elfogadja, bármi is lesz az ítélet.

2020.05.16 17:25ma.hu

Tavaly márciusban a Dózsa György úton autóbalesetet okozott terepjárójával Lovasi András zenész, piros lámpánál ütközött egy rendőrautóval és egy másik autónak is kárt okozott, egy rendőr súlyosan meg is sérült, az eset után a zenész a felelősségét elismerte, és minden következményt vállalt.

Az ügy most vádemelési szakaszba jutott - írja a Blikk.

Az ügyészség indítványozta, hogy a bíróság tárgyalás nélkül szabjon ki pénzbírságot és határozott időre tiltsa el a zenészt a vezetéstől.

A zenész korábban igyekezett peren kívül megegyezni a sértettekkel, de erre nem kapott lehetőséget, a Blikk által megkérdezett szakértő szerint azért, hogy Lovasi Andrást meg lehessen büntetni, a kárpótlás ugyanis ebben az ügyben nem elegendő.

A zenész továbbra is elismeri a felelősségét, várja az ítéletet, bármi is legyen az, elfogadja.

A szakértő szerint ha Lovasi Andrásnak ez az első ilyen ügye, egy évre ugorhat a jogosítványa, és vagyoni helyzetétől is függ pénzbüntetése mértéke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.