Baleset

Már megint a villamossínre hajtott egy autós

Vasárnap délután ismét egy autós tévedt a villamossínre, ezúttal a 3-as villamos vonalát szemelte ki egy autós a 10. kerületi Terebesi utcánál.

2020.04.19 14:27ma.hu

Az már önmagában is érthetetlen, hogy egy elvileg az utat figyelő autós, hogy tévedhet a sínekre, főleg olyan helyeken, ahol az egyértelműen el van különítve a közúttól, de hogy a figyelmetlenség után megállás és korrigálás helyett miért tesznek meg még több 100 métert, az végképp kérdés.

Az utóbbi időben egyébként szinte minden napra jutott egy a maihoz hasonló autós. Ilyen például ez a suzukis is, aki szintén több 100 métert haladt a bravúros manőver után - írta a bpiautosok.hu.


Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.