Közlekedés

Változni fog a forgalmi rend az Üllői út-Könyves Kálmán körút csomópontban

Az 3-as metróvonal felújítása részeként a Népliget állomásnál liftet építenek, ezért az Üllői út-Könyves Kálmán körút csomópontban március 7-étől, jövő szombattól változik a forgalmi rend.

2020.02.25 23:30MTI

A repülőtér irányából érkezők által használt sávok közül a népligeti felüljáró mellett lezárják - várhatóan augusztusig - a Rákóczi híd irányába tartó két balra kanyarodó, valamint a Hungária körút felé vezető egy jobbra kanyarodó forgalmi sávot. Helyettük a felüljáró másik oldalán, a városhatár irányába vezető oldalra kerül egy "vegyes", jobbra és balra kanyarodást is lehetővé tévő sáv.

Az átvezetett sáv miatt a Könyves Kálmán körútról az Üllői útra, a városhatár irányába kanyarodó két balra kanyarodó sávból a munkálatok idejére egyet lezárnak - olvasható a közleményben.

A BKK azt javasolja, hogy az ideiglenes forgalmi rend ideje alatt az Üllői út-Könyves Kálmán körút csomópont helyett a Vajda Péter út-Könyves Kálmán körút csomópontot vagy a népligeti felüljárót használják a közlekedők.

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.