Baleset

Szinte a kamion alá futott a gyalogos a zebrán - videó

Azt hitte, átér, ám fékúton belül volt...

2020.02.06 17:05ma.hu

Tanulságos videófelvétel látott napvilágot egy január végi gyalogosgázolásról. A kijelölt gyalogátkelőhelyen tartózkodó asszony ránézett az érkező kamionra és úgy ítélte meg, hogy még át tud szaladni előtte - számolt be róla a 112press.hu

A baleset január 31-én történt a Kovászna megyei Maksán, Romániában. Az E574-es úton érkező kamion elütött egy kijelölt gyalogátkelőhelyen átszaladó asszonyt, aki már több mint egy sávot megtett a zebrán.

A videót megtekintve a kamionsofőr felelőssége semmit sem csökken, viszont az is világossá válik, hogy a gyalogos nagyon sokat tett azért, hogy megsérüljön. Az asszony eltekint jobbra, észleli az érkező kamiont, de ahelyett, hogy megállna, inkább szaladni kezd, hogy még előtte átérjen - részletezte a balesetet a bpiautosok.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.