Balesetveszély

Hátborzongató jelenetet videóztak az M0-son, ezt nagyon benézte a sofőr

Nem egyedi az eset, nemcsak saját magát hozza életveszélyes helyzetbe, hanem másokat is.

2020.01.13 08:14ma.hu

Az M0-áson, a Liszt Ferenc reptér irányába tapasztalta a bpiautosok.hu egyik olvasója, hogy egy autós péntej este tolatni kezdett, vélhetőlen elnézte a kihajtót.

A portál megjegyzi, hogy sokan amiatt pánikolnak be és keverik magukat és másokat életveszélyes helyzetbe, mert nem fizettek az adott út használatáért.

Fontos tudni, hogy "Az e-matrica utólagos megvásárlása ugyan nem jelenthet visszamenőleges úthasználati jogosultságot, ennek megfelelően az utólag megváltott matrica jogosulatlan úthasználatnak minősül és pótdíj-fizetési kötelezettséget von maga után. Van viszont 60 perc türelmi idő, az úthasználat kezdetétől terjedő 60 percen belül megvásárolt matrica mentességet ad a büntetés alól. "

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.