Erőszak

Szamurájkardos támadást rögzített egy autó fedélzeti kamerája Százhalombattán

Elfajult egy autó adás-vétel után feltárt hiba tisztázása Százhalombattán.

2019.12.15 09:14ma.hu

Döbbenetes Facebook-poszt és YouTube videó került fel az Internetre, amit elsőként a bpiautosok.hu közölt le. Egy kissé bonyodalmas autóadás-vételi ügyletből lesújtó incidenst rögzített egy fedélzeti kamera.

A szemtanú férfi, aki egyébként a nemrég vásárolt autót ellenőrizte, szóhoz sem jutott a látottaktól, a felvételt átadta a rendőrségnek is. Az egész ott kezdődött, hogy a vevővel visszament az autókereskedőkhöz, jelezve, hogy komoly hibája van a vásárolt gépjárműnek.

"Amint közölve lettek vele a tények, egyből alpári módra váltott, ordítozott, és kizavart minket a kereskedésből. Kijött mindenki, én beültem az autóba, mert elég hideg volt. Ami ezután történt, az egy durva bűncselekmény. Érkezett a kereskedő testvére egy autóval, kipattant, egyből kirántott a hüvelyéből egy szamurájkardot, és úgy csapott fejen egy a vásárló ismerőseként a helyszínen lévő 70 év körüli, zsebre tett kézzel álló embert, hogy szinte azonnal összerogyott" - írta a posztjában.

Itt a poszt

És végül a videó

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.